Project Den Oever

DEN OEVER

Te midden in het hart van ’t Stad wordt er een woonproject gerealiseerd van 18 trendy nieuwbouw appartementen met ruime terrassen of dakterrassen, op één van de meest begeerde plekken van Antwerpen.


In deze hippe buurt die de link vormt tussen de oude binnenstad en ‘het Zuid’ wordt een ijkpunt van ruimte en licht gecreëerd. Het semi-publiek binnengebied wordt het kloppend hart van het woonproject. Hier worden de appartementen, samen met de 7 handelspanden en de zorgflats, ten behoeve van het Zorgbedrijf, op harmonieuze wijze in elkaar gepast, zonder dat aan privacy moet worden ingeboet.

Dankzij de combinatie van de gunstige Zuid-oriëntatie van het perceel en het gebruik van grote raampartijen, wordt er voor gezorgd dat er in elke woning een overvloed aan daglicht binnenkomt en een groot ruimtelijk gevoel heerst. Daarenboven zorgt de keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen voor een luxueuze look en feel.

De centrale ligging in het bruisende hart van de Stad brengt de bereikbaarheid geenszins in het gedrang, wel integendeel. Met openbaar vervoer op wandelafstand en een ruim aanbod aan deelfietsen in de buurt is Den Oever een droom voor wie zich snel en comfortabel wil verplaatsen door de stad. Wie toch gebonden is aan de wagen hoeft zich geen zorgen te maken: de ondergrondse parking neemt alle parkeerzorgen in deze autoluwe zone weg. Zo heeft Den Oever voor iedereen wel iets te bieden.

Aarzel dus niet en wordt vandaag nog bewoner van het leukste woonproject van ‘t Stad!

Informatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunningen Ja
  • Bestemming woongebied
  • Dagvaardingen Nee
  • Rechterlijke uitspraken Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan