Project Den Oever

Unieke penthouse met prachtige terrassen en een fantastisch zicht over de stad!

 

Deze penthouse wordt casco verkocht en is gelegen op één van de meest begeerde plekken van Antwerpen.

Mogelijke indeling: De lift geeft rechtstreeks toegang tot het appartement. Ruime inkomhal met gastentoilet met vestiaireruimte. Een riante leefruimte met  grote raampartijen welke toegang geeft tot de prachtige terrassen aan beide zijde met een fenomenaal uitzicht over de stad. De leefruimte kan ingedeeld worden als volgt: sfeervolle salonruimte, een keuken met eetkamergedeelte en een bureauruimte.

De nachthal geeft toegang tot:
Mastersuite bestaande uit een slaapgedeelte, badkamer en dressingruimte. Verder nog 2 ruime slaapkamers met elk een badkamer.

Deze penthouse beschikt over een façade van ca. 17,61 meter welke zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en welke een ruimtelijk gevoel creëert.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats en berging.

De centrale ligging in het bruisende hart van de Stad brengt de bereikbaarheid geenszins in het gedrang, wel integendeel. Met openbaar vervoer op wandelafstand en een ruim aanbod aan deelfietsen in de buurt is Den Oever een droom voor wie zich snel en comfortabel wil verplaatsen door de stad. Wie toch gebonden is aan de wagen hoeft zich geen zorgen te maken: de ondergrondse parking neemt alle parkeerzorgen in deze autoluwe zone weg. Zo heeft Den Oever voor iedereen wel iets te bieden.

Aarzel dus niet en wordt vandaag nog bewoner van het leukste woonproject van ‘t Stad!

Fotogalerij

Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Den Oever Penthouse
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan